OVER NELE

Bijkomende opleidingen 

Navorming voeding van het jonge kind en adolescent 

Thomas More, 2020)


Coach the Coach, ACT in de diëtistenpraktijk (2021) 

Mijn naam is Nele.

Mama van mijn twee heerlijke kindjes, levensgenieter, foodlover en wandelfanaat.


Al van kinds af aan begon mijn strijd tegen de kilo’s.

Het gevecht werd zelfs nog groter tijdens mijn opleiding voedings- en dieetkunde. Hoe kon ik, met zoveel kennis over voeding, nu toch zo’n moeilijke relatie met eten hebben?


Ik verdiepte mij in de literatuur, las veel over mindset en de werking van ons menselijk brein en vond eindelijk dé rust in mijn hoofd rondom eten.

Ik kreeg een fijne relatie met eten, heel het eetgebeuren was niet meer zo’n ding dat mijn leven beheerste en uiteindelijk vertaalde zich dit ook in mijn gewicht: een stabiel gewicht waar ik mij prettig en gelukkig bij voel!


En deze kennis en kunde wil ik ook met jou delen.

Want je herkent jezelf hier misschien wel in: je wéét alles rondom gezonde voeding en leefstijl, maar het lukt je gewoon niet om dit blijvend in de praktijk om te zetten.

Dankzij mijn expertise die ik zelf ondervond, maar ook dankzij opleidingen die ik volgde, ben ik de juiste persoon om samen met jou aan jouw gedragsverandering te gaan werken !

 

In mijn vrije tijd vind je me terug in de natuur voor een verre wandeling of verdiep ik mij in een goed boek.

Mijn gezin, familie en vrienden komen op de eerste plaats want ik ben een echt gezelligheidsmens: goede gesprekken bij een goed glas wijn en heerlijk eten, dat is voor mij puur genieten.

Nele